| Sült csirkecombok padlizsánágyon receptHúsételek Hozzávalók: 4-5 db csirkecomb, 2 db padlizsán, 25 dkg gomba, 10 dkg paradicsom, 1 kisebb fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, kevés olívaolaj. Elkészítés: A megtisztított csirkecombokat alaposan megmossuk, lecsepegtetjük. Jól bedörzsöljük szárnyasok fűszerkeverékével és forró sütőben ropogósra sütjük. Közben elkészítjük a zöldségragut. A finomra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát előmelegített olajon üvegesre pároljuk, majd rádobjuk a megmosott, felkockázott gombát, padlizsánt és paradicsomot. Picit megsózzuk, megborsozzuk és pár percig pároljuk. A kisütött csirkecombokat a zöldségágyra fektetjük, párolt rizzsel kínáljuk. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |