Tutireceptek.hu fejléc

Sült csirkecombok padlizsánágyon recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-5 db csirkecomb,
2 db padlizsán,
25 dkg gomba,
10 dkg paradicsom,
1 kisebb fej vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
kevés olívaolaj.

Elkészítés:
A megtisztított csirkecombokat alaposan megmossuk, lecsepegtetjük.
Jól bedörzsöljük szárnyasok fűszerkeverékével és forró sütőben ropogósra sütjük.
Közben elkészítjük a zöldségragut.
A finomra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát előmelegített olajon üvegesre pároljuk, majd rádobjuk a megmosott, felkockázott gombát, padlizsánt és paradicsomot.
Picit megsózzuk, megborsozzuk és pár percig pároljuk.
A kisütött csirkecombokat a zöldségágyra fektetjük, párolt rizzsel kínáljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Indiai csirkecombok » Majoránnás csirkecombok » Tejfölös csirkecombok » Sörben sült csirkecombok
» Csirkecombok "Toros"-módra » Kaukázusi csirkecombok » Marinált csirkecombok » Bundás csirkecombok
» Titokban sült csirkecombok » Göngyölt csirkecombok » Görög csirkecombok » Narancsos csirkecombok
» Pikáns csirkecombok » Csirkecombok hagymaágyon » Almás csirkecombok » Fokhagymás csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.