| Strasbourgi csirkemell /Egy személyes/ receptHúsételek Hozzávalók: 1 nagy csirkemell 3 dkg vaj 5 dkg májmástétom 2 dkg füstölt szalonna 2 tojás 1 kanál tejfől 1 kanál Piros Arany 1 kanál szojaszósz Elkészítés: A mellet lebőrözzük, kicsontozzuk, és igykapott két hús szeletet kissé kiverjük, szójamártással megkenve 1-2 órára hűtőbe tesszük. Közben a májpásétomot villával összetörjük, az elkapart szalonnával meg egy kis tejfőllel simára keverjük. A hússzeleteket 2 deka vajon az egyik felét szép pirosra sütjük, majd meg forditva őket a sültfelüket máj pástétommal meg kenjük. A maradék vajon teflonba két tükör tojást sütünk,és a hús szeletekre csusztatjuk, azonnal tálaljuk. A legjobb hozzá a burgonyapüré, de saláta sem hiányozhat. Tanácsok: Persze több személynek is elkészithető de duplázzuk . A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |