Tutireceptek.hu fejléc

Strasbourgi csirkemell /Egy személyes/ recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagy csirkemell
3 dkg vaj
5 dkg májmástétom
2 dkg füstölt szalonna
2 tojás
1 kanál tejfől
1 kanál Piros Arany
1 kanál szojaszósz

Elkészítés:
A mellet lebőrözzük, kicsontozzuk, és igykapott két hús szeletet kissé kiverjük, szójamártással megkenve 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Közben a májpásétomot villával összetörjük, az elkapart szalonnával meg egy kis tejfőllel simára keverjük.
A hússzeleteket 2 deka vajon az egyik felét szép pirosra sütjük, majd meg forditva őket a sültfelüket máj pástétommal meg kenjük. A maradék vajon teflonba két tükör tojást sütünk,és a hús szeletekre csusztatjuk, azonnal tálaljuk.

A legjobb hozzá a burgonyapüré, de saláta sem hiányozhat.

Tanácsok:
Persze több személynek is elkészithető de duplázzuk .


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Parmezános csirkemell » Paplanos csirkemell » Töltött csirkemell » Mézes-diós csirkemell
» Currys thai csirkemell » Kukoricás csirkemellcsik » Csirkemell töltve » Baconszalonnás csirkemell
» Baconos-sajtos csirkemell » Rakott csirkemell gombával » Mandarinos csirkemell » Diós csirkemell egyszerűen
» Zöldborsós csirkemell » Sült csirkemellfilé » Csirkemell bakonyiasan » Serpenyős-babos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.