Tutireceptek.hu fejléc

Spagetti Pomodori secchi recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:

spaghetti,
aszaltparadicsom,
fokhagyma,
olivaolaj,
bazsalikom,
só,
bors,
parmezán

Elkészítés:
Vizet forralok a tésztának, amíg a tészta fő összekészítem az öntetet, sőt még meg is terítek
Vékony csíkokra vágom a szárított paradicsomot, 3-4 gerezd fokhagymát (2 főre) lekaparok, a bazsalikomot apróra tépkedem, mindezt összekeverem egy kis tálkában és olajjal meglocsolom
A tésztát leszűröm, de egy nagyon kevés vizet hagyok rajta. (2-3 evőkanálnyi), összekeverem az olajos-paradicsomos keverékkel. Sajttal megszórom.

Tanácsok:
Az olaszok nem nagyon tökölődnek egy egy fogással, nincs 4-5 szószos lábos, gondos aprítás, besűrítés, látványelem demi-glace és a társai.
Én a magam részéről azért az olasz konyha mellett teszem le a voksomat a mindennapi életben, a pepecselős receptek maradnak ünnepnapokra.
Ennek a tésztának az elkészítési ideje pont annyi, amíg kifő a tészta, az ízével viszont nehéz vetekedni. (Nálam)


A receptet beküldte: csillibilli112


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott spagetti » Bácskai füstölt spagetti » Túrós rakott spagetti » Bolognai spagetti Update 1
» Kedvenc spagetti » Spagetti rákocskákkal » Pórés spagetti » Szalonnás-pórés spagetti
» Sült spagetti » Pezsgős-tonhalas spagetti » Tengerész spagetti » Spagettis padlizsántekercs
» C-Vitaminos Spagetti » Császárspagetti » Spagetti holland módra » Tejszínes gombás spagetti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.