| Spagetti Pomodori secchi receptTésztafélék Hozzávalók: spaghetti, aszaltparadicsom, fokhagyma, olivaolaj, bazsalikom, só, bors, parmezán Elkészítés: Vizet forralok a tésztának, amíg a tészta fő összekészítem az öntetet, sőt még meg is terítek Vékony csíkokra vágom a szárított paradicsomot, 3-4 gerezd fokhagymát (2 főre) lekaparok, a bazsalikomot apróra tépkedem, mindezt összekeverem egy kis tálkában és olajjal meglocsolom A tésztát leszűröm, de egy nagyon kevés vizet hagyok rajta. (2-3 evőkanálnyi), összekeverem az olajos-paradicsomos keverékkel. Sajttal megszórom. Tanácsok: Az olaszok nem nagyon tökölődnek egy egy fogással, nincs 4-5 szószos lábos, gondos aprítás, besűrítés, látványelem demi-glace és a társai. Én a magam részéről azért az olasz konyha mellett teszem le a voksomat a mindennapi életben, a pepecselős receptek maradnak ünnepnapokra. Ennek a tésztának az elkészítési ideje pont annyi, amíg kifő a tészta, az ízével viszont nehéz vetekedni. (Nálam) A receptet beküldte: csillibilli112 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |