Tutireceptek.hu fejléc

Soubise mártás recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
Besamel mártás
5 dkg vaj
pár szál újhagyma finomra vágva

Elkészítés:
Vajból, lisztből forró tejjel, sajt, bors, szerecsendió hozzáadásával Besamel mártást készítünk, amit a közben elkészített vajon párolt újhagyma darabkákkal összeforralunk.

Tanácsok:
Hús- és zöldségételek, rakottasok finom kiegészítője.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Napraforgós csalánmártás » Marhahús kapormártással » Vadászmártás » Csirkemell tejmártásban
» Rák tojásmártásban » Avokádó mártás » Brokkoli Mornay mártással » Olívamártás
» Szűzérme zöldborsmártással » Uborka mártás » Libamáj szőlőmártással » Fokhagymamártás 2
» Torma mártás » Gribiche mártás » Tojásmártás kolbásszal » Vadasmártás tésztával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.