| Sörös-mustáros grillezett sertéshús receptHúsételek Hozzávalók: 4 szelet sertéshús (másfél cm vastagon szeletelve) 1 fej vöröshagyma Knorr Delikát Grill Fűszervarázs 2-2 evőkanál mustár olaj és apróra vágott petrezselyem 1 evőkanál borecet 1 dl világos sör 2 babérlevél őrölt bors és só Előkészítés 10 perc, 2óra hűtés és 10 perc sütés Elkészítés: A mustárt, az olajat, az ecetet, a petrezselymet és a kockákra vágott hagymát összekeverjük, majd a sört is hozzáadjuk. Beletesszük a babérleveleket, és a Delikát Grill Fűszerkeverékkel bedörzsölt húst beleforgatjuk. Folpackkal lefedjük, és 2 órára hűtőbe tesszük, közben kétszer megfordítjuk. 2 óra múlva a húsból konyhai papírtörlővel óvatosan felitatjuk a zsiradékot, és a szeletek mind két oldalát sóval meghintjük. 10-10 percig grillezzük, közben a mártással kenegetjük. A receptet beküldte: Polli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |