| Sertésraguleves kelkáposztával receptLevesek Hozzávalók: >30 dkg sertéscomb >1 tasak Sertéssült Fűszervarázs >10-10 dkg sárgarépa, petrezselyem, zeller >30 dkg kelkáposzta >1 tk ételízesítő >1 ek liszt >2-3 dl tejföl Elkészítés: A 2x2 cm kockára vágott sertéscombot kevés olajon pirítjuk, pároljuk a Sertéssült Fűszervarázs egyharmadával. 3/4 puhuláskor hozzáadjuk a 2 cm-es kockákra vágott zöldségeket, kelkáposztát, majd a maradék fűszerkeveréket, ízesítjük 1 tk. ételízesítővel. Röviden pároljuk. Felöntjük 1,5 liter hideg vízzel, lassan forraljuk. Amikor a káposzta megpuhult, lisztből, vízből és tejfölből készített habarással sűrítjük, készre főzzük. Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: andi699 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |