Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos patiszon recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
50-60 dkg patiszon
2 tojás
3 dl tejföl
5 dkg sajt
só,bors,szerecsendió
vaj az edény kikenéséhez

Elkészítés:
A patiszont meghámozzuk, szeleteljük, 5 percre lobogva forró sós vízbe dobjuk, majd leszűrjük és kivajazott tűzálló tálba terítjük.
Simára keverünk 2 nyers tojást (lehet többet is) a tejföllel, csipetnyi reszelt szerecsendióval és sóval, borssal ízesítjük.
Ráöntjük a patiszonra, a sajtot a tetejére reszeljük.
Sütőben szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos pulykamell » Sós sajtos sütemény » Sajtos rakott » Krémsajtos csirkemell
» Sajtos rúd » Sajtosrúd » Almás-sajtos burgonya » Sajtos karfiol mikróban
» Sajtos karfiolleves » Tepsis sajtos krumpli » Sajtos ponty tepsiben » Sajtos roló
» Sajtos rúd I.- II. » Sajtos-köményes muffin » Szalalkális sajtos rúd » Igazi sajtos pulykamell


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.