| Sajtos nyári saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 10 g Óvári sajt 20 g fokhagymás sajt 20 g paprika 20 g paradicsom 20 g kovászos uborka 10 g fejes saláta 5 g zeller 5 g vöröshagyma 30 g kefir citromlé, kapor, fehérbors, szerecsendió, tengeri só Elkészítés: A főtt zellergumót, a paprikát, a paradicsomot, a kovászos uborkát, a vöröshagymát, a sajtokat kockára, a fejes salátát (1 levelet félretéve) metéltre vágjuk. Salátástálban az egészet összekeverjük. A kefirt összekeverjük a citromlével, őrölt borssal, reszelt szerecsendióval, finomra vágott kaporral, sóval, és az előkészített nyersanyagokra öntjük. 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük, salátalevélen tálaljuk. Tanácsok: Fogyókúrázóknak vacsorára ajánlom! Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: 104 kcal Szénhidráttartalom: 4,6 gramm Zsírtartalom: 4,8 gramm A receptet beküldte: zöldfülű Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |