| Rozamisu receptSütemények, édességek Hozzávalók: (4 adaghoz) 6 dl tej 1 cs. vaníliás pudingpor 10 dkg kr. cukornak megfelelő édesítőszer 12 db babapiskóta 1 dl édesített feketekávé pár csepp keserű mandula aroma 5 dkg étcsokoládé-forgács a tetejére Elkészítés: A tejből 5 dl-t az édesítőszerrel feltesszük forrni. A pudingport az 1 dl tejjel simára keverjük, majd amikor a tej forrni kezd, hozzáöntjük és sűrűre főzzük. A tűzről levesszük és félre tesszük. Előkészítünk 4 db üvegtálkát. Az édesített, mandulaaromás feketekávéban megmártjuk egyenként a babapiskótákat, és 1,5 db-ot a tálka aljára helyezünk. Erre kanalazzuk a puding 1/8 részét. Megint 1,5 db megmártott piskóta, majd a maradék puding. Hűtőbe tesszük. Tanácsok: Fogyasztás előtt csokoládé forgácsokkal díszítjük. Tejszínhabbal tálaljuk. Szénhidráttartalom: 1 adag 16 gramm A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |