| Rókafarok receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 tojás 37 dkg porcukor 37 dkg liszt 1,5 dl étolaj 1,5 dl víz 1 sütőpor Elkészítés: A 6 tojássárgáját kikeverjük a 37 dkg porcukorral,a 1,5 dl étolajjal,és a 1,5 dl vízzel.Hozzáadjuk a sütőporral elkevert 37 dkg lisztet,majd végül a 6 tojás felvert,kemény habját. Az így kapott tésztát 3 részre osztjuk. Az egyik részbe egy evőkanál kakaót,a másik részbe egy puncs pudingot keverünk.A harmadik rész sárga marad(nem teszünk hozzá semmit.) Őzgerinc sütőben sütjük.(Ez a mennyiség 2 őzgerinc sütőben fér el.) Tanácsok: Érdemes először a sárga,majd a barna végül a rózsaszín tésztát beleönteni(egymásra rétegezni) a sütőben. A tetejét be lehet vonni csokoládémázzal. A receptet beküldte: mankamanka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |