| Havasi kókusz gyopár receptSütemények, édességek Hozzávalók: 8 tojás, 8 kanál liszt 8 kanál cukor 1 cs. Albert keksz 6 dl tej 20 dkg darált dió rumaroma 1 cs. vanília puding 1 ráma kocka 1 tábla tortabevonó csoki kókusz 30 dkg porcukor Elkészítés: A 8 tojásból, 8 kanál lisztből és 8 kanál cukorból a szokott módon piskótát sütünk. 1 cs. Albert kekszet összetörünk, 2 dl meleg tejjel leöntjük, 20 dkg darált diót és rumaromát adunk hozzá. 1 cs. vanília pudingport 4 dl tejjel megfőzünk, majd kihűtünk. 1 rámát és 30 dkg porcukrot habosra keverünk és ennek a felét a pudinghoz keverjük, másik felét pedig a kekszes krémhez adjuk. Összeállítás: A piskótát hosszában kettévágjuk. Alulra piskóta kerül, rá a pudingos krém egyik fele, arra a kekszes krém, megint piskóta, pudingos krém másik fele, csokimáz és a tetejét kókusszal megszórjuk. A receptet beküldte: vaczila Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |