| Retekkrém receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 30 g retek 10 g zsírszegény tejföl 10 g köményes sajt 5 g vöröshagyma petrezselyem, citromlé, őrölt kömény Elkészítés: A durvareszelőn lereszelt sajtot és retket, a finomra vágott vöröshagymát és a petrezselymet összekeverjük a tejföllel, őrölt köménymaggal és citromléval ízesítjük. Azonnal fogyasztjuk, mert a retek levet ereszt. Tanácsok: Fogyókúrázóknak vacsorára vagy reggelire ajánlom egy szelet teljes kiőrlésű pirítóssal, Hamlettel vagy Abonettel. Elkészítési idő: 15 perc Kalóriatartalom: 40 kcal Szénhidráttartalom: 1,7 gramm Zsírtartalom: 2,1 gramm A receptet beküldte: zöldfülű Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |