| Répás-gombás tészta Ildikó módra receptEgytálételek Hozzávalók: 500 g nagy kocka tészta 2 db sárgarépa 20 dkg gomba 2 doboz kukoricakonzerv 1 fej vöröshagyma pirospaprika olaj ételízesítő bors csípős pirosarany bazsalikom foghagymakrém kevés citromlé kevés víz Elkészítés: A vöröshagymát apróra felvágom, és olajon megdinsztelem. Hozzáadom a pirospaprikát, és rövid kevergetés után öntök rá egy kevés vizet. Ezután beleteszem a vékony karikákra felvágott sárgarépát, és a felaprított gombát. Fedő alatt párolom. Amikor már a répa majdnem teljesen megpuhult, beleöntöm a két doboz kukoricát, majd ízesítem borssal, ételízesítővel, csípős pirosarannyal, bazsalikommal, foghagymakrémmel és egy pici citromlével. Ezek után fedő alatt puhára párolom a hozzávalókat. Közben vízben kifőzöm a tésztát, majd leszűrés után hozzáadom a készre párolt feltétet. Jó étvágyat hozzá! A receptet beküldte: Lady Blakeney Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |