Tutireceptek.hu fejléc

Rántott bárány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg báránycomb vagy kicsontozott gerinc,
3 evőkanál liszt,
2 tojás,
1 kis citrom,
ízlés szerint só,
3-4 evőkanál zsemlemorzsa a bundázáshoz,
olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A húst felszeleteljük, széleit bevagdossuk, hogy sülés közben ne ugorjon össze. Nem kell kiklopfolni! Mindkét oldalán megsózzuk, majd lisztbe mártjuk. Felvert tojásba forgatjuk, végül zsemlemorzsában meghempergjük és bő, forró olajban szép világos barnára sütöm. A fölösleges olajat leitatjuk róla. Fejes saláta vagy citromos krumplissaláta illik hozzá.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott pulykamell » Rántott sertésmáj » Rántott gríz(Kata-féle) » Rántott hagyma
» Rizs darát bárányhússal » Dióval rántott csirkemell » Rántott pacal » Kokuszos rántott csirke
» Cukkínis tojásrántotta » Rántott harcsa » Aszaltszilvás bárányragu » Hagymás rántott csirkecomb
» Rántott hús Candidásoknak » Rántott darálthús » Rántott alma » Foghagymás rántott krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.