| Puding fahéjas meggyöntettel receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 l tejszínhab 10 dkg durvára tört dió 10 gr őrölt fahéj 5 gr őrölt szerecsendió 10 dkg cukrozott narancskocka 10 dkg aszalt szilva 3 dkg zselatin por 6 dl víz 15 dkg porcukor Meggyöntet: 25 dkg magozott meggy 10 dkg kristálycukor 5 gr őrölt fahéj Díszítés: 10 dkg táblás étcsokoládé 5 dkg marcipán 5 gr ételfesték Elkészítés: A felvert tejszínhabhoz hozzáadjuk a diót, aszalt szilvát, narancskockát, fűszereket és cukrot, majd belekeverjük a felolvasztott zselatint és formába töltjük. Dermedés után kiborítjuk a formából és a lefôzött meggyöntettel tálaljuk. Díszítésnek készíthetünk csokoládé leveleket és marcipán gyöngyöket. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |