Tutireceptek.hu fejléc

Parázsban sült fűszeres burgonya recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
5 közepes nagyságú burgonya
2 evőkanál őrölt pirospaprika
fél teáskanál kakukkfű
fél teáskanál rozmaring
1 teáskanál fokhagymapor
1 teáskanál só
1 teáskanál bors

Elkészítés:
A fűszereket jól összerázom, egy kiüresedett sószóróba. Burgonyákat alapos mosás után, héjával együtt 4 részre vágom, beszórom a fűszerrel mindkét felét, és összeillesztem utána mind a 4 cikket eredeti állapotába, majd becsomagolom alufóliába, beteszem őket a parázsba. 2 percenként megforgatom. Kést beleszúrva ellenőrzöm mikor sült meg a krumpli. Ha már könnyen behatol a kés, akkor elkészült. Grillezett húsok mellé kitűnő köretnek.


A receptet beküldte: Mx-3i7cp


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyakuglóf » Burgonyakrémleves (4 főre) » Amerikai burgonya » Burgonyapástétom
» Moldvai újburgonya » Fűszeres sült burgonya » Borsos burgonyafőzelék » Krémsajtos burgonyasaláta
» Kapros burgonyaleves » Fűszeres tésztás csirke » Fűszeres sajtos sonka » Burgonyás cukkinis ropogós
» Aranyfánk burgonyából » Burgonyaleves(zelleres) » Burgonya omlett » Magyaros burgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.