| Paleo majonéz receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 tojássárgája 1 teáskanál Dijoni mustár 1,5 dl Paleolaj 1/2 teáskanál só 1 teáskanál xilit 1 evőkanál citromlé törött bors Elkészítés: A tojássárgáját habverővel kikeverjük a mustárral. Vékony sugárban, folyamatos keverés mellett hozzácsorgatjuk az olajat. Ha úgy látjuk, hogy az olaj összekapja a tojást, akkor fejezzük be az olaj hozzácsorgatását és keverjük addig, amíg a majonéz kisimul, innentől folytathatjuk az olaj hozzáadását. Hozzáadjuk az ízesítő anyagokat. Tanácsok: Felhasználás előtt 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |