| Padlizsánkrém, gyors, finom receptReform ételek Hozzávalók: Padlizsán, olaj (pl.olíva), hagyma, fokhagyma, bors Elkészítés: Felkockázom apróra a padlizsánt, egy kis olajon megpirítom. (Ha gyenge kis padlizsánokat veszel hámozni sem kell!) Öntök alá vizet, megsózom és lefedem. 10 perc alatt pépesre párolódik. Ha nagyon vizes maradt lefőzöm a levét. Összetörve sűrű pépet kell hogy kapjak. Leveszem a tűzről, frissen őrölt borsot, zúzott vagy reszelt fokhagymát és reszelt!!! hagymát teszek bele, az utóbbiból nem kell túl sok, én két kisebb padlizsánhoz max. egy fél fejnyit reszelek. Összekeverem és kész! Pirítósra, főtt tésztára isteni! A receptet beküldte: elvira1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |