Tutireceptek.hu fejléc

Olasz sült cékla recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
80 dkg cékla
3-4 gerezd fokhagyma
1 teáskanál tengeri só
kevés frissen őrölt bors
3-4 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:
A céklát héjastul sütőben közepes tűzön, kevés víz aláöntésével megsütöm. Miután kihűlt, megtisztítom, felkockázom, összekeverem a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és az olajjal.
Legalább 20 percig hagyom összeérni.

Tanácsok:
Tálalásnál adhatunk hozzá majonézt.
Főételnek és köretnek is kitűnő.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz sajtkrém » Fiti féle majonézes cékla » Céklás savanyú káposzta » Sült céklasaláta
» Sültcéklás savanyúkáposzta » olaszos gönygyölt fasirt » Céklafőzelékem » Csokoládés-céklás sütemény
» Céklatokány » Céklás répás turmix » Céklás-réparagu » Gyümölcsös céklasaláta
» Sütőtökös cékla köret » Kapros céklakrémleves » Cékla-banán-őszibarack » Csirkemájjal töltött cékla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.