| Nutellás gesztenyepüré receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 1 kg gesztenye 20 dkg Nutella 10 dkg porcukor 7 dkg kandírozott citrom-/narancshéj 7 dkg reszelt narancshéj 1 pohár tej 1 pohár rum 2 dl tejszín Elkészítés: A gesztenyét enyhén sós vízben megfőzzük, majd meghámozzuk, és burgonyanyomón áttörjük. A gesztenyemasszát elkeverjük a tejjel, a Nutellával, 5 dkg cukorral és a rumban előzőleg megáztatott kandírozott citrom- és narancshéjjal. A gesztenyemasszát kelyhekbe adagoljuk, majd néhány órára a hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a tejszínt a maradék porcukorral felverjük, és a püré tetejére halmozzuk. A receptet beküldte: Krysty Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |