Tutireceptek.hu fejléc

Nürnbergi kígyó recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
Toastkenyér,
Nürnbergi kolbászkák,
olaj a kisütéshez, vaj,
díszítőelemek: vörösbors szemek,
piros húsos paprika.

Elkészítés:
Egy serpenyőben olajat hevítek és mindkét oldalán megsütöm benne a kolbászkákat, hűlni hagyom őket, majd 1-1,5 centis darabokra vágom.
A kenyérszeleteket vékonyan megkenem a vajjal, elfelezem őket, majd a kolbászkarikákat kígyó alakban rárendezem.
A vörösborsszemekből szemeket teszek a kígyó fejére, a paprikából pedig nyelvet "barkácsolok".


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kigyótej » Nürnbergi Lebkuchen » Paradicsomos kígyó » Sajtos-virslis kígyórétes
» Kígyórétes » Krumplipürés szendvicskrém » Bundás kenyér sütőben » Csipős szendvics
» Tojástekercses szendvics » Szerelmes szendvics » Mézes, sajtos ham and eggs » Arab padlizsánkrém
» Padlizsánkrém juhsajttal » Lazackrém » Sajtkrém 2. » Töltött húsos kifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.