Tutireceptek.hu fejléc

Natúr alaplecsó diétázóknak recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
80 dkg zöldpaprika, 2 db közepes nagyságú paradicsom, 1 fej vöröshagyma, 4 evõkanál olaj, 1 púpozott teáskanál édes piros fûszerpaprika, csipet kristálycukor, ízlés szerint só.

Elkészítés:
A felforrósított olajra tesszük a megtisztított és nagyon finomra vágott (vagy lereszelt) vöröshagymát, és megsózva, fedõ alatt megfonnyasztjuk. Ezután rátesszük a kis szeletekre vágott zöldpaprikát. A továbbiakban ugyanúgy készítjük, mint a nem diétás változatát.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Málnaturmix » Natúr pizza » Natúr sütőtökpüré » Rakott karfiol diétázóknak
» Natúr szelet újkrumplival » Natúr hús » Natúr sertésborda » Joghurtos málnaturmix
» Borsós natúrszelet » Natúrszelet » Túrós málnaturmix » Natúr gyümölcssaláta
» Gombás natúrszelet » Natúr sült csirkemell » Zöldborsós gombaragu » Fűszeres zöldségragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.