| Narancsos rolád receptSütemények, édességek Hozzávalók: NARANCSOS ROLÁD /16 szelet/ Az ismert módon piskóta tésztát készítünk, és a következő krémmel töltjük: 1/2 l 1,5%-os tej, 1 csomag citrom ízű pudingpor, folyékony édesítőszer (Huxolin), 2 db narancs, 25 dkg Delma light margarin. Elkészítés: A tejből és a pudingporból sűrű krémet főzünk, belekeverjük a folyékony édesítőszert és a narancsok reszelt héját. Ha kihűlt, habosra keverjük a margarinnal. A tésztára kenjük a krémet, a krémre a darabokra vágott narancsokat, és jó szorosan feltekerjük. Tetejét megkenjük a maradék krémmel és zsírpapírból mintákat nyomunk rá. Tanácsok: Összes tápanyagtartalom: 8982 kJ/ 2182kcal, 57,2 g feh., 149,8 g zsír, 149 g szénh. 1 szelet tápanyagtartalma: 561 kJ/136 kcal, 3,5 g feh., 9,3 g zsír, 9,3 g szénh. Kalóriatartalom: 2182 kcal Szénhidráttartalom: 149 gramm Zsírtartalom: 149,8 gramm A receptet beküldte: dobos Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |