| Narancskrém receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 db narancs 2 cs hidegenkészithető vanilia puding por 2 cs tejszinhabpor 1 l. tej + 4 dl tej Elkészítés: A narancshéját lereszeljük, és a tejben felfőzzük,majd lehűtjük, hideglegyen a pudingport bele rakjuk,és felverjük. A tejszint is a leírt módon elkészitjük., Ovatossan összekeverjük,és a narancsokat megpucoljuk, és apró kockára vágva beletesszük a krémbe. Ki adagoljuk pohárba vagy tálakba tejszin habbal vagy csókidarával diszitjük. Tanácsok: Azért nem írtam cukrot mert a pudingporba és a tejszinbe is van. Igy lehet igazán érezni a narancs izt. De aki édesebben szereti kostoja meg és tegyen hozzá kizárolag porcukrot, izlése szerint. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |