| Mustáros tonhal receptHalas ételek Hozzávalók: Tonhal 4 szelet/natur/ Só 4 csipet Bors 4 csipet Mustár 4 evőkanál Paradicsom 8 szele1 Vöröshagyma 8 szelet 1 evőkanál oliva olaj ! salátalevél /a tálaláshoz/ Elkészítés: A halat megmossuk és leitatjuk róla a vízet, majd sózzuk borsozzuk és mustározzuk, kb. 2o percig állni hagyjuk.Egy teflon serpenyőben, olajat forrósitunk majd beletesszűk a halszeleteket, kb 1o-15 perc alatt készre sűtjük. A paradicsom és hagyma szeleteket, hirtelen 2-3 perc alatt átsűtjüka fennmaradó füszeres olajban. azonnal tálaljuk. Saláta levelekre rakjuk a halszeleteket majd mindegyikre teszünk 1-1 paradicsom és hagyma karikát. Tanácsok: A halat lapáttal forditsuk, hogy a mustáros bunda rajta maradjon.Jó étvágyat! Elkészítési idő: 2 perc Kalóriatartalom: 430 kcal Zsírtartalom: 20 gramm A receptet beküldte: Rody Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |