| Mozarella saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 2 csomag Mozarella 2 paradicsom 1 jégsaláta 1 csomag retek 5 dkg dióbél 1 kevés olíva olaj Az öntethez: 1 pohár joghurt 10 dkg márványsajt só, bors Elkészítés: A zöldségeket megmossuk, a paradicsomot és a retket nagyobb cikkekre szeljük, a salátát könnyen ehető szeletkékre tépkedjük . A diót durvára töröm kézzel vagy mozsárban és egy teflon serpenyőben, magas lángon 2-3 perc alatt aranybarnára pirítom. Beleteszem a felaprított zöldségeket egy tálba, rászórok 1 ek pirított diót, meglocsolom az olíva olajjal majd lazán összekeverem. Egy kisebb tálban a joghurtot, márványsajtot, simára keverem és ízlés szerint sóval, borssal ízesítem. A salátát fogyasztáskor meglocsolom az öntettel! A receptet beküldte: Teráz Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |