| Tavaszi zöldségsaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 4 adag: 300g karalábé 300g sárgarépa 4 db újhagyma 1 csomag retek 300g uborka 2dl natúr joghurt 2 evőkanál olívaolaj citromlé só petrezselyem Elkészítés: A megtisztított karalábét és a sárgarépát lereszeljük, felkockázzuk az uborkát és a retket, az újhagymát apróra vágjuk és az egészet jól összekeverjük. A joghurtot jól összekeverjük a citromlével, olajjal, sóval, petrezselyemmel, majd leöntjük vele a zöldségeket, és 1-2 órára a hűtőbe tesszük. Remek kísérője lehet grillezett húsoknak, de önmagában is fogyasztható. A receptet beküldte: MRG1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |