| Minestrone leves receptLevesek Hozzávalók: 5 dkg vaj 1 kis fehérrépa (felkockázva) 4 póréhagyma (karikára vágva) 2 zellerszár (apróra vágva) 1 közepes sárgarépa (kockára vágva) 3 futóbab (felkarikázva) 2 paradicsom (meghámozva és felvágva) 1 evőkanál (15 ml) paradicsompüré 1 gerezd zúzott fokhagyma (elhagyható) 1,2 l forró húslé 5 dkg spagetti (2,5 cm-es darabokra törve) 3,5 dkg reszelt gruyere vagy parmezán sajt só és bors. Elkészítés: Olvassz fel 2,5 dkg vajat és süssd a fehérrépát, a póréhagymát, a zellert és a sárgarépát körülbelül 5 percig. Adj hozzá a babot, a paradicsomot, a paradicsompürét és a fokhagymát. Önts rá a forró húslét, zárd le a fedőt és melegítse, amíg a teljes nyomás kialakul. Főzd 25 percig, majd lassan enged ki a nyomást. Nyisd fel a fedőt, add hozzá a spagettit és a maradék vajat. Forrald fel, és időnként megkeverve főzd fedő nélkül 15 percig. Azonnal tálald reszelt sajttal megszórva. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: kiara25 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |