| Mézes meggyes, rácsozva receptSütemények, édességek Hozzávalók: Liszt: 40 dkg Porcukor: 20 dkg Ráma : 12.5 dkg Tojás 1 db Méz.: 2 ek Mézes fűszer keverék: 1 ek Szódabikarbóna: 1 kk Elkészítés: Összegyúrjuk, 3/4 részét tepsibe tesszük. Megkenjük baracklekvárral, megszórjuk meggyel, és a tészta többi részével berácsozzuk. A rácsok közé darabos diót szórunk. Sütjük, sütés után leöntjük csoki mázzal Vaj: 12dkg felolvasztva Kakaó: 1 ek Porcukor: 12dkg , (fokozatosan bele) 1ek keményítő liszt, Habverővel állandóan kevergetve, sűrűre főzzük. Tanácsok: Nagyobb tepsibe készül. Fotó itt. http://picasaweb.google.hu/lh/photo/SjJE9P2HimqXFFhSIT0U1w?feat=directlink A naplómba (Életünk, napjaink.)296.bejegyzés Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: rolvisa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |