| Mennyei mustáros-baconos-hagymás hús receptHúsételek Hozzávalók: 8 szelet kicsontozott karaj mustár 3 fej vöröshagyma 10 dkg húsos bacon 2 dl tejföl só bors. Elkészítés: A kicsontozott és kiklopfolt bordaszeleteket sózom, borsozom, majd mindkét oldalát megkenem mustárral. Egy óráig érlelem hűvös helyen vagy hűtőben. A tepsit kikenem olajjal, majd belehelyezem a mustáros hússzeleteket. Rárakom a sóval-borssal fűszerezett, felkarikázott vöröshagymát, a baconcsíkokat, és tejföllel lesimítom, amit szintén megszórok fűszerrel. Fóliával letakart tepsiben körülbelül ötven percig sütöm. Tanácsok: Nagyon egyszerű étel, és a családunk meg fog őrülni, annyira finom! A legjobban passzoló köret hozzá a párolt rizs. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: jeryka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |