Tutireceptek.hu fejléc

Málnahab pikk-pakk! recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg málna
3 dl habtejszín
3 evőkanál porcukor
fél citrom reszelt héja

Elkészítés:
A málnát megmossuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit egy tálba tesszük a cukorral és robotgéppel pépesítjük. A habot felverjük, a málnát hozzákeverjük, majd a citromhéjat is beledolgozzuk. Hűtőbe tesszük egy órára, hogy az ízek összeérjenek, majd tálkákba, poharakba kanalazzuk, a félretett málnaszemekkel díszítjük.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Grízes málnahab » Málnahab » Málnahabos csokitorta » Málnahabos torta
» Epres joghurttorta » Amarinda adu ásza » Csoki torta egyszerűen » Edzés előtti-utáni süti
» Amaretti » Emeletes kedvencünk » Házi somlói » Bácskai almáslepény
» Portugál borhab » Mogyoró-nugát torta » Flódni süti » Kelt csöröge


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.