| Lecso’s szelet receptHúsételek Hozzávalók: 4 vékony szelet sertéscomb pirospaprika liszt 1 fej hagyma 3 cikk fokhagyma 4 paprika 6 paradicsom 1 húsleves kocka 2 ek olaj Elkészítés: A húsokat nem kell kiklopfolni, csak megforgatom lisztben, forró olajban hirtelen átsütöm mindkét oldalát. Kiveszem a serpenyőből, félreteszem. A megmaradt szafton megpirítom a kockára vágott hagymát, beledobom a paszírozott fokhagymát, pirospaprikát. Fél dl vízzel felengedem, beledobom a húsleveskockát, a kockára vágott paprikát, a kockára vágott paradicsomot. Letakarom, 5 perc rotyogás után visszateszem a kivett hússzeleteket, és letakarva, időnként megkeverve készre főzöm. Tanácsok: Magas serpenyőben szoktam csinálni, hogy ne koszoljak több edényt, és minden belefér. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |