Tutireceptek.hu fejléc

Koktéluborka olajbogyóval recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 kígyóuborka,
kimagozott, fekete olajbogyó

Elkészítés:
Mossuk meg jól az uborkát, töröljük meg, és vágjuk 1 cm vastag karikákra. A magos részét éles, hegyes késsel vágjuk ki annyira, hogy egy olajbogyót a helyére tehessünk. Koktélpálcikával szúrjuk át az uborkakarikát és az olajbogyót. Rakjunk 5-6 olajbogyós uborkakarikát egy-egy kistányérra, és így tálaljuk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtszósz párolt zöldségekhez » Vitamin alagut » Zöldségesfasírt » Rántott ananász
» Mangold felfújt » Egyszerű zöldségfasírt » Borsós laskagomba pörkölt » Spárgatál
» Gombás zakuszka » Brokkolipüré » Töltött lilahagyma » Cukkini-krokett másképpen
» Gombás juhtúrós krumpli » Tökropogós » Galyasági gomba tejfölösen » Fokhagymás padlizsán tojással


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.