Tutireceptek.hu fejléc

Knégli recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50 dkg liszt
2 db tojás
2-3 dl tej
3 dkg élesztő

1 kk só

Elkészítés:
Az élesztőt fel futtatjuk kevés tej, cukor lisztbe öntjük a majd a tojásokat egy kk só
és könnyü tésztát készitünk.Mikor megkelt henger alakura formáljuk, vagy zsirozott alufóliába
vagy szalvettába csavarjuk és nagyon bő /nagyfazékba/ kifőzzük majd kiboritjuk és szép sréen szeleteljük. Vadashoz, gombáshúsokhoz
köretként tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöld rizs » Krumplisaláta másképpen » Dinsztelt vörös káposzta » Spenotos krumpli
» Kakukkfüves gombás kuszkusz » Cukkini-krokett » Zöldséggel töltött burgonya » Szezámos rizs
» Sonkás krokett » Kukoricás-répás rizi-bizi » Parajgaluska » Rizsgombóc
» Burgonyapüré MACI módra » Hamis krumplipüré » Pikáns babos köret » Gombamártás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.