| Kínai szezámmagos csirkemell receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 1 ek olaj 1 tojás 1 egész csirkemell 1 csipet só pici víz 1,5 kk sütőpor mázhoz: ketchup chili (erős pista) méz 3-4 ek szezámmag Elkészítés: A csirkemellet felcsikozzuk, izlés szerinti méretre. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit. Elkészítjük a mázat. A húst bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Ahogy kivesszük az elkészült húst, rögtön beletesszük a mázba, majd tálra tesszük. Elkészítési idő: 10 perc A receptet beküldte: csirike57 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |