Tutireceptek.hu fejléc

Kelt tésztába tekert virsli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg liszt
2 dkg élesztő
1,25 dl langyos tej, kevés cukor a felfuttatáshoz
1 kávéskanál só
3 dkg margarin
1 tojás sárgája

7 db virsli
1 tojásfehérje a teteje kenéséhez

Elkészítés:
A virsliket hosszában kettévágjuk.

Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk és a többi hozzávalókkal sima tésztát készítünk.
Téglalap alakúra kinyújtjuk.
2 cm-es csíkokat vágunk belőle és rátekerjük a virslire.
Hagyjuk kelni a tésztát, addig amíg a sütő bemelegszik.
Megkenjük a tetejét a felvert tojásfehérjével.

Kb: 30 perc a sütés


A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizssaláta virslivel » Bújtatott virsli » Virslis krumplisaláta » Sajtos Virsli baconben
» Baconba göngyölt virsli » Könnyű virslis zöldségragu » Sült virsli zöldségekkel » Virslipöri
» Káposztás-virslis kifli » Virslis hentestokány » Virslis hajdina krokett » Tésztában sült vagdalt
» Békacombok sörtésztában » Sonka kenyértésztában » Csirkeragu sajttésztában » Virslis zöldbabsaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.