Tutireceptek.hu fejléc

Kelkáposztás sajtos galuska recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
25dkg.kelkáposzta
50dkg.liszt
3 egész tojás

bors
szerecsendió
2-3 ek olaj
15-20 dkg.sajt

Elkészítés:
Mosás után a kelkáposztát nagyon vékonyra szeleteljük.Olajon dinszteljük.Sózzuk,borsozzuk és hozzáadjuk az őrölt szerecsendiót.Amikor puha leturmixoljuk vagy szétnyomjuk.A tojásokat kevés sóval külön felverjük.Hozzáadjuk a már hűlt kelkáposztához.Liszttel sűrű nokedlit kavarunk.Kifőzzük.Beletesszük egy kivajazott jénaiba vagy tepsibe.Forró sütőbe tesszük! Annyi időre,hogy a sajt aranysárgára piruljon.

Tanácsok:
Finomabb ha már a kel megérett.Rétesliszt jobb bele.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: winny


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos ropi házilag » Gyors sajtos csirkemell » Kecskesajtos pulykasaláta » Tejszines sajtoscsirkemell
» Sajtos rakott karaj » Szárnyasgaluska leves » Sajtos előétel » Sajtos rúd, vagy bármi
» Szalalkális sajtos rúd » Csodasajtos. » Sajtos husi » Sajtos cukkinis palacsinta
» Erdélyi galuska » Sajtos rolók » Sajtos-fokhagymás csirke » Bakonyi fácánmell sajtosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.