| Káposztás knédli update1 receptHozzávalók: Élesztő T.só édesítő 40dkg 1-es liszt 30dkg tk liszt 1,25kg savanyú képoszta olaj norbi ételízesítő cseresznye paprika(én azt nem teszek bele) füstölt kolbász 1pár Elkészítés: Bedagasztjuk a tésztát, és fél órát kelesztjük.Kinyomkodjuk a káposzta levét és egy kiolajozott lábasba tesszük pírítani(fedő alatt)20 perc után amikor már barna a káposzta felengedjük vízzel, hogy pont ellepje majd pici sóval ételízesítővel ízesítjük és rárakjuk a pár centire elvágott kobászokat. A gombócokat kisszaggattjuk/egyszerre 3-at/ és rárakjuk a káposztára amikor megfőtt az egyik oldala átfordítjuk, amikor az is megfőtt kivesszük, és így ismételjük ameddig van tésztánk. Tálaláskor minden tányérba kell tenni kolbászt, knédlit és káposztát. Tanácsok: Isteni finom :o))!! Kalóriatartalom: 556,3 kcal Szénhidráttartalom: 3,5 gramm A receptet beküldte: enci2 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |