| Émi joghurtos finomsága receptHozzávalók: 8tojás/külön a fehérje és a sárgája/ 16dkg glukonon 16dkg update1-es liszt 2 pohár joghurt 2 kicsi habtejszín 9 lap zselatin 50dkg málna v. eper ízlés szerint bármilyen és bármennyi édesítőszer Elkészítés: az első 3 hozzávalóból bármilyen formályú piskótát sütünk 180fokon,kb40percig.A sütőt nem szabad csak a vége felé kinyitni.Ha kihűlt,megtöltjük a következő módon.A málnát lemixeljük,összekeverjük a joghurtokkal/0,5dl-t tegyünk félre a zselatinhoz/édesítjük ki hogy akarja,végül óvatosan keverjük bele a felvert tejszínhabot.A zselatint elkészítjük a leírása szerint,majd a maradék joghurtba lassan belekeverjük.A legvégén a málnás joghurtba vegyítjük óvatosan.Már csak meg kell töltenünk a tésztát,pl.2rétegben.A hűtőbe rakjuk és másnap fogyasztható ez az isteni nyári finomság. Tanácsok: Ezt minden fogyozó és cukorbeteg bátran fogyaszthatja. A receptet beküldte: kisémi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |