| Joghurtos-málnahabos ananászkarika receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1Friss ananász 2dl Tejszín 30dkg Málna 2dl Joghurt 1 Csomag zselatin Elkészítés: 1.Az ananászt meghámozzuk, vastag karikákra vágjuk.A közepét kiszúrjuk (ez fás nem fogyasztandó).Forró teflonserpenyőben-zsiradék nélkül-megpirítjuk kicsit az ananászszeletek mindkét oldalát, mert így jobb íze lesz.Melegen vagy hidegen is tölthetjük. 2.Krémhez a tejszínt kemény habbá verjük.A málnát kiválogatjuk(ha nem muszáj ,ne mossuk meg,)a felét összekeverjük a joghurttal,a zselatinfixszel és a tejszínhabbal. Kicsit pihentetjük,majd az ananászkarikákra halmozzuk. 3.A maradék málna felét villával összetörjük,hozzáadjuk a többi málnát ,és az ananász mellé tesszük.Ízlés szerint tehetünk még rá tejszínhabot. Elkészítési idő: 25 perc A receptet beküldte: szekelybea Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |