| Almás zabpalacsinta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 250 g zabliszt 100 ml tej 30 g vaj 2 db tojás kis sütőpor 1 evőkanál eritrit 1 evőkanál vanília aroma 1 ek citromlé 2 nagy db alma kis napraforgó olaj (a sütéshez) Elkészítés: Simára keverjük a palacsintatésztát, az alma kivételével mindent beleteszünk. Az almát meghámozzuk, durvára reszeljük, és a palacsintamasszához keverjük. Forrósítsunk kevés olajat a serpenyőben. Minden palacsintához tegyünk kb. 1½ ek tésztát a serpenyőbe, és süssük oldalanként kb. 2-2 perc alatt aranysárgára. Tanácsok: Egy finom, laktató palacsinta. Hidegen, melegen egyaránt finom. Tálalhatjuk egyszerűen fahéjas poreritrittel megszórva, lekvárral vagy vaníliamártással. A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |