Tutireceptek.hu fejléc

Húsleves, ahogy Magdianyu készíti recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Húsleves, ahogy Magdianyu készíti
Hozzávalók:
# 1 egész tyúk - vagy bármilyen csont, csirkeaprólék
# répa
# 1 kis karalábé (el ismaradhat)
# zeller
# 1 paradicsom
# 1 paprika
# 5-6 gerezd fokhagyma
# 1 nagy fej hagyma, amibe 1 babérlevelet és 3 db szegfűszeget beletűzök
# 1 szem krumpli
# zellerzöld
# petrezselyemzöld
# só
# 2 húsleveskocka
# ici-pici cukor
# kevés reszelt szerecsendió
# kevés reszelt gyömbér

Elkészítés:
A levesnek való húst apró darabokra vágom, jól megmosom. Odateszem hideg vízben főni. Ha habozni kezd, leszűröm a habját. Bezöldségelem a felsorolt zöldségekkel. Beleteszem a sót, cukrot, leveskockát, mindent, amit felsoroltam, és lassú tűzön egész délelőtt főzöm. Ha puha és már ebédidő van, leszűröm, a leveshúst külön tányéron tálom. Aki kér, tehet bele még paradicsomlét vagy erőspaprikát. Levestésztával (ami lehet csiga vagy cérnametélt) tálalom.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húslevesben főtt töltelék » Martini ahogy én csinálom » Wrap, ahogy mi szeretjük » Sülthús ahogy mi szeretjük
» Tiramisu ahogy én készítem » Rizstésztás marhahúsleves » Vajbabos húsleves » Pogi, ahogy én szeretem
» Brassói, ahogy én készítem » Húsleves - Darált húsból » Húsleves Rolanita módra » Aranyló tyúkhúsleves
» Hókifli, ahogy én csinálom » Hókifli, ahogy én tudom » Gyors húsleves » Barátfülés húsleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.