Tutireceptek.hu fejléc

Házilag készített nyúlpástétom.. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Nyul hus,so ,bors szegfuszeg és szegfu bors,mustár,szalona,hagyma,babérlevél..minden menyisség és a száj iz szerint..Nyuszinak a mája

Elkészítés:
Én mindig a nyuszinak az elsö részét szoktam oda tenni föni,egészen a hátso lábakig,mert ezt külön sütöm meg foghagymásan,vagy pedig ha a nyuszi nem öreg akkor bécsiszeletet csinálok belöle miután ki csontozom,,,tehát a megmaradt részt oda teszem hagymával,soval,babérlevéllel s házi szallonával,,meg a nyuszi májat se kell elfelejteni,mikor meg fött,a csontokrol a husit le szedem és a fött hagymával szalonnáával eggyüt kétszer ledarálom,,,ezt az örleményt füszerezem ,,,soval bors,mustár,szegfüszeg és szegfüborsal,ha látod hogy nem elég zsiros szoktam mág hozza dolgozni egy kis doszno zsirt is,,kenyérre kenve paradicsommal vagy paprikával nagyon finom..

Tanácsok:
Én a so helyett sosgogost szoktam használni mert még egy kicsi piros szint is ad neki..Jo étvágyat hozzá.


A receptet beküldte: G.Maresz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Májpástétom házilag » Pizza szósz házilag » Chiabatta házilag » Baileys házilag
» Csokibonbon házilag » Croissant házilag » Oreo keksz házilag » Házilag készített majonéz
» Ketchup házilag 2. » Tojáslikőr házilag » Finom Vienetta házilag » Házilag Diákcsemege
» U1 Fagyi Házilag! » Házilag sült kenyér » Túrófagyi házilag » Sajt - házilag


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.