| Háromszéki palacsinta receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 16 dkg liszt, 2 tojás, só, fél kg csirkepörkölt, 2 dl tejföl, 1 dl olaj, tej. Elkészítés: A csirkepörköltet kicsontozom, a szaftját pedig kissé besurítem. Tejfölt keverek hozzá. A lisztbõl, tojásból palacsintaésztát készítek, a palacsintákat kisütöm és széles metéltre vágom. Összekeverem a csirkepörkölttel, leöntöm tejföllel és a keveréket kivajazott tûzálló tálba teszem. A sütõben aranysárgára sütöm. A receptet beküldte: Rekus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.