| Hamis tiramisu-torta málnával receptSütemények, édességek Hozzávalók: 0,5 liter tej, 1 nagy tejföl (20 %-os), 1 cs. vaníliás pudingpor, 5 ek. kristálycukor, 1 cs. vaníliás cukor, 3 dl málna, 2 cs. babapiskóta Elkészítés: Elkészítjük a vanília pudingot az előírás szerint, a vaníliás cukrot is hozzáadjuk. Amikor kihűlt, belekeverjük a tejfölt. Ha csomós lenne, robotgéppel eldolgozzuk. A málnából néhány szép szemet félreteszünk a díszítéshez, majd a többit botmixerrel pépesítjük. Ha kell, nagyon kevés tejjel lazítjuk. A babapiskótát egyenként a málnapürébe mártogatjuk, és egy sort kirakunk egy folpackkal kibélelt jénai edényben. Erre jön egy réteg puding, majd ismét málnás piskóta. Így rétegezzük felváltva, a tetejére piskóta kerüljön. Kevés krémet hagyjunk a díszítéshez. Egy éjszakát hűtőben pihentetjük, majd óvatosan egy tálra borítjuk, a maradék krémmel megkenjük, tetejét a félretett málnával díszítjük. Tanácsok: Vigyázzunk, hogy a krém ne legyen túl híg! Inkább kicsit kevesebb tejfölt tegyünk bele. Egyszerű, olcsó és nagyon finom! A receptet beküldte: Lilly1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |