| Hagymás-virslis zöldbabsaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: (4 személyre) 60 dkg zöldbab 20 dkg virsli 10 dkg vöröshagyma ecet só mesterséges édesítő Elkészítés: A zöldbabot enyhén sós vízben megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ez idő alatt a hagymát vékony szeletekre vágjuk és finoman megsózzuk. Elkészítjük a páclevet, ecet, édesítő, kevés só hozzáadásával. Belerakjuk a zöldbabot, a hagymát, a karikára vágott virslit és összeérleljük. Tanácsok: Önálló ételként is fogyasztható. A kalória- és szénhidráttartalom 1 adagra vonatkozik! Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 100 kcal Szénhidráttartalom: 12,5 gramm A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |