Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás-virslis zöldbabsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
(4 személyre)

60 dkg zöldbab
20 dkg virsli
10 dkg vöröshagyma
ecet

mesterséges édesítő

Elkészítés:
A zöldbabot enyhén sós vízben megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ez idő alatt a hagymát vékony szeletekre vágjuk és finoman megsózzuk. Elkészítjük a páclevet, ecet, édesítő, kevés só hozzáadásával. Belerakjuk a zöldbabot, a hagymát, a karikára vágott virslit és összeérleljük.

Tanácsok:
Önálló ételként is fogyasztható.

A kalória- és szénhidráttartalom 1 adagra vonatkozik!

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 100 kcal
Szénhidráttartalom: 12,5 gramm

A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spanyol zöldbabsaláta » Joghurtos zöldbabsaláta » Tejszínes zöldbabsaláta » Virslis zöldbabsaláta
» Hagymás zöldbabsaláta » Húsos zöldbabsaláta » Tejfölös zöldbabsaláta » Ancféle Zöldbabsaláta
» Zöldbabsaláta virslivel » Paradicsomos zöldbabsaláta » Diós zöldbabsaláta » Kiwisaláta
» Mentás görögdinnye saláta » Ketchup házilag » Sült káposzta köretnek » Zelleres halsaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.