| Gorgonzolás-padlizsános gnocchi receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: 50 dkg gnocchi 1 kisebb padlizsán 5-10 dkg gorgonzola 2-3 dl tejszín bors só olívaolaj Elkészítés: A padlizsánt kicsi kockákra vágom. Serpenyőbe olívaolajat öntök, beleteszem a padlizsánt, kicsit megpirítom, de nem sokáig, mert akkor teljesen elfő. Felöntöm tejszínnel, belemorzsolom/vágom a gorgonzolát. Addig főzöm, amíg a gorgonzola felolvad, teszek bele egy pici borsot is, ha szükséges, sót is. Közben megfőzöm a gnocchit, leszűröm, és az elkészült szószba forgatom, rögtön lehet tálalni. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |