Tutireceptek.hu fejléc

Gorgonzolás-padlizsános gnocchi recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
50 dkg gnocchi
1 kisebb padlizsán
5-10 dkg gorgonzola
2-3 dl tejszín
bors

olívaolaj

Elkészítés:
A padlizsánt kicsi kockákra vágom. Serpenyőbe olívaolajat öntök, beleteszem a padlizsánt, kicsit megpirítom, de nem sokáig, mert akkor teljesen elfő. Felöntöm tejszínnel, belemorzsolom/vágom a gorgonzolát. Addig főzöm, amíg a gorgonzola felolvad, teszek bele egy pici borsot is, ha szükséges, sót is.

Közben megfőzöm a gnocchit, leszűröm, és az elkészült szószba forgatom, rögtön lehet tálalni.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás gnocchi » Gnocchi » Zsályás gnocchi » Sajtos Gnocchi
» Spenótos gnocchi » Gnocchi brokkolis raguval » Szalonnás gnocchi » Póréhagymás gnocchi
» Cukkinis-tejszínes gnocchi » Olaszos pirítós » Csípős sajtfasírt » Cukkinipörkölt
» Avokado krém másképp » Hagymás tofurántotta » Banángyertya » Zoldseges tavaszi tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.