Tutireceptek.hu fejléc

Gombával töltött csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6-8 felsőcsirkecomb
25-30 dkg gomba
2 tojás
kakaukfű, bors

pici olaj
1 vöröshagyma
kevés zsemlemorzsa
Ahány a comb annyi szelet bacon szalonna
petrezselyem zöldje

Elkészítés:
A combokat kifilézzük, a bőr maradjon rajta,sózzuk, borsozzuk, félre tesszük.

A vöröshagymát apróravgva meg dinszteljük, és rá tesszük , a gobmát szeletekre végva, addig pároljuk
mig a zsirjára nem sül. Levesszük a lángrol, és hülni hadjuk, ráütjük a tojást sózzuk, borsozzuk,
annyi zsemlemorzsát szorunk rá, hogy sürübb massza legyen.

A csirkecombokat kiteritjük, és egy- egy evőkanálnyi masszát bele teszük, begöngyöljük baconszalonnval és szép sorba kizsirozott tepsibe rakjuk,
szép pirosra sütjük .

Majonézes zöldborsóval tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött kagylótészták » Töltött ostya 2. » Andi töltött kenyere » Töltött sertéssült
» Töltött paprika rántva » Csirkés töltött padlizsán » Töltött csirkecomb » Töltött sült alma
» Csirkecomb görögösen » Juhsajttal töltött paprika » Tepsis virsli gombával » Spenótkrémes töltött tojás
» Csirkehússal töltött alma » Lecsós csirkecomb » Töltött hagyma » Töltött ostya II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.