| Gombával töltött csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 6-8 felsőcsirkecomb 25-30 dkg gomba 2 tojás kakaukfű, bors só pici olaj 1 vöröshagyma kevés zsemlemorzsa Ahány a comb annyi szelet bacon szalonna petrezselyem zöldje Elkészítés: A combokat kifilézzük, a bőr maradjon rajta,sózzuk, borsozzuk, félre tesszük. A vöröshagymát apróravgva meg dinszteljük, és rá tesszük , a gobmát szeletekre végva, addig pároljuk mig a zsirjára nem sül. Levesszük a lángrol, és hülni hadjuk, ráütjük a tojást sózzuk, borsozzuk, annyi zsemlemorzsát szorunk rá, hogy sürübb massza legyen. A csirkecombokat kiteritjük, és egy- egy evőkanálnyi masszát bele teszük, begöngyöljük baconszalonnval és szép sorba kizsirozott tepsibe rakjuk, szép pirosra sütjük . Majonézes zöldborsóval tálaljuk. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |