Tutireceptek.hu fejléc

Gombapástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20 dkg gomba
2 db kemény tojás
6 dkg margarin

bors
késhegynyi mustár

Elkészítés:
A megtisztított, apróra vágott gombát egy kevés margarinban sóval, borssal szárazra pároljuk, és ha kihült, az apróra darabolt kemény tojásokkal mustárral, és a maradék margarinnal alaposan kikeverjük.
Nagyon finom pirítóssal, vagy Abonettelis.

Tanácsok:
Használhatunk botmixert,hogy krémesebb legyen.

Elkészítési idő: 15 perc
Kalóriatartalom: 167 kcal
Szénhidráttartalom: 2 gramm

A receptet beküldte: lányom


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges gombapástétom » Kenősajt » Tojás zsemlében sütve » Tarka tavaszi túró
» Mákos vaj » Tonhalas szendvicskrém » Sajtos, piskótaszendvics » Tepertőpástétom
» Krémsajtos kanapé » Mandulás zellerkrém » Avokádókrém sajtkrémmel » Hagymás vajkrém
» Egyszerű hidegtál » Pikáns tojásos sajtkrém » Virslis buci » Ínyenc padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.