Tutireceptek.hu fejléc

Gombakrém szendvicsekhez, pirítóshoz recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20-25 dkg mezei vagy erdei gomba (májusi pereske, mezei szegfűgomba, stb.), 1 nagy fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 10 dkg vaj, 2 dl tejföl. Ízlés szerint: só és petrezselyemzöld.

Elkészítés:
A gombát a vöröshagymával, fokhagymával és egy kevés sóval, a vaj felével megdinszteljük (keverjük, mert könnyen leég!). Hozzáadjuk a vaj maradékát, az apróra vágott petrezselyemzöldet, majd botmixerrel krémesítjük, végül a tejföllel készre keverjük. Pirítós kenyéren tálaljuk.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombakrém » Gombakrém leves » Gombakrémes pangasius » Zöldséges gombakrémleves
» Expressz gombakrém leves » Paprika-krém pirítóshoz » Gombakrémes csirkemell » Gombakrémleves
» Szendvics-torta » Fűszeres camembertkrém » Gazdag toast » Őszi gombás szendvics.
» Fűszeres meleg szendvics » Csirkemájas pástétom » Sajtkrém fetával » Sajtos, sonkás tortilla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.